Novinky

RFLS-35_-2_PTFE.jpg

Vysokofrekvenční hladinové snímače RFLS-35

Nové provedení vysokofrekvenčního hladinového snímače RFLS-35_-2 s procesním připojením Tri-Clamp a PTFE snímací elektrodou. Izolovaná elektroda PTFE pro snímání různých kapalin, kašovitých a pastovitých hmot, obzvlášť vhodné pro agresivní kapaliny.Podrobnosti naleznete zde.

HLM-35

Hydrostatické hladinoměry HLM–35

K naší stávající nabídce ponorných hladinoměrů HLM-25 nyní přibývá i verze se závitovým procesním připojením pro montáž do stěny nádrže nebo do potrubí. Hydrostatický hladinoměr HLM–35 je kompaktní měřicí zařízení pro spojité měření hladiny kapalných látek obsahující keramické tenzometrické čidlo a vyhodnocovací elektroniku v nerezovém pouzdru pro měření v beztlakých nádržích, nádobách a v potrubí. Inovativní design s polozapuštěným převodníkem nabízí dobrou ochranu proti mechanickému ...

TFS-35

Kalorimetrické snímače průtoku TFS–35

Kalorimetrický snímač průtoku TFS-35 je určen k limitnímu snímání rychlosti proudění kapalných médií a hlídání jejich teplot při instalaci v potrubí. Je možné jej použít pro média elektricky vodivá i nevodivá a instalován může být v kovových i plastových potrubích. Snímač je celý vyroben z nerezové oceli, na jednom konci opatřen snímacím elementem (stonkem), na opačném konci je závěr s LED indikátory stavu, nastavovacími prvky a elektrickým připojením.Podrobnosti ...

DLS-35, DLM-35 a RFLS-35 do výbušného prostředí

1.3.2017 DLS-35, DLM-35 a RFLS-35 do výbušného prostředí

Od března letošního roku byly rozšířeny kapacitní limitnísnímače (DLS-35), hladinoměry (DLM-35) a vysokofrekvenční hladinové snímače (RFLS-35) o jiskrově bezpečné provedení do prostorů s nebezpečím výbuchu. Vysokofrekvenční hladinový snímač RFLS-35Xi je jediným unikátním výrobkem svého druhu na trhu v nízkopříkonovém provedení NAMUR.Podle směrnice 94/9/ES byly výrobky označeny certifikací ATEX, která stanovuje základní požadavky na ochranu zdraví a bezpečnost zařízení které jsou ...

gpls-25.jpg

Inovované příložné hladinové senzory GPLS-25

GPLS-25 je nyní vybaven vysokofrekvenční technologií, což umožňuje spolehlivou funkci i v případech ulpívajícího elektricky vodivého média. Nastavení pomocí magnetického pera a ostatní parametry zůstaly zachovány. V novém provedení je prodáván od 1.1.2017.

rfls35.jpg

Vysokofrekvenční hladinové snímače RFLS-35

Nová řada vysokofrekvenčních limitních snímačů RFLS-35 pro snímání hladiny nejrůznějších kapalin, kašových a pastových hmot s eliminací usazenin a pěny na elektrodě. Unikátní funkce rozlišení druhu materiálu "Medium window" (snímač je citlivý pouze na nastavené médium a nereaguje na látky s nižší a vyšší permitivitou).   Pro bližší informace RFLS-35.

SIL1.jpg

Kapacitní hladinové snímače CLS-23 jsou vyráběny ve shodě se SIL

Na základě provedené inspekce TÜV SÜD Czech s.r.o. kapacitní hladinové snímače CLS-23 splňují požadavky stupně integrity bezpečnosti podle řady norem ČSN EN 61508. Snímače jsou určeny pro aplikace detekce výšky hladiny kapalin s vyššími nároky na bezpečnost:Režim ochrany proti přeplněníRežim ochrany proti chodu naprázdnoSnímače splňují v obou režimech požadavky funkční bezpečnosti úrovně SIL  1.

hlm-25c.jpg

Hydrostatický hladinoměr s atestem pro pitnou vodu

Nerezová ponorná sonda HLM-25C s keramickým čidlem pro kontinuální měření výšky hladiny čisté, mírně znečištěné nebo zakalené vody v beztlakých nádržích, vrtech, jímkách apod.. Certifikát zdravotní nezávadnosti pro styk s pitnou vodou. Možnost volby libovolných měřicích rozsahů (až 100 m vodního sloupce). Pro bližší informace HLM-25C

dlx.jpg

Kapacitní snímače DLS-35 a hladinoměry DLM-35

Nová řada kapacitních limitních snímačů (DLS-35) a hladinoměrů (DLM-35) pro univerzální použití. Náhrada stávajících snímačů DLS-27, nastavení pomocí magnetického pera. Vysoká stabilita při vysoké citlivosti a odolnost proti všem druhům rušení. Široký výběr různých druhů elektrodových systémů a elektrického připojení. Pro bližší informace DLS-35 a DLM-35.

ulx.jpg

Ultrazvukové hladinoměry ULM-53 a snímače ULS-53

Nová řada ultrazvukových hladinoměrů (ULM-53) a limitních snímačů (ULS-53) s rozšířenými aplikačními možnostmi a designovými změnami oproti stávající řadě ULM-53. Nově k dispozici varianta s rozsahem 1 m. Varianta s rozsahem 10 m přebudována z přírubového na závitové (šroubení G2 1/4“). Rozšířené možnosti parametrizace a provedení elektrického připojení. Pro bližší informace ULM-53 a ULS-53.