Novinky

Kapacitní hladinoměr pro měření nafty CLM-40

Nový hladinoměr CLM-40

Pro spojité měření paliva nebo oleje v nádržích dopravních prostředků, stavebních strojů, apod.. Nastavení pomocí magnetického pera. Připojení pomocí flexibilní vývodky nebo vývodky pro ochrannou hadici. Možnost zkracování elektrody.

fcu_i.jpg

Vyhodnocovací jednotka průtoku FCU-400 s proudovým výstupem

Vyhodnocovací jednotka FCU-400 nově dostupná s proudovým výstupem 0/4 ... 20 mA. Dále je možno rozšířit jednotku o rozbočovač HB-485 pro připojení až 4 snímačů.

grlm_xi.jpg

Hladinoměry GRLM-70 s certifikátem ATEX

Radarové hladinoměry řady GRLM-70Xi(XiT) s certifikátem pro výbušné plyny a vysokoteplotní prostředí ATEX. Pro připojení je možno využít izolační převodníky IRU-420.

FCU-400

Vyhodnocovací jednotka průtoku FCU-400

Rozšiřujeme náš sortiment o produkt určený pro měření průtoku v otevřených kanálech a žlabech. S ultrazvukovým hladinoměrem ULM-53 tvoří sestavu s komunikačním výstupem RS 485/Modbus RTU. Možnost měření okamžitých průtoků a celkového průtočného množství až na 4 kanálech. Obsahuje vnitřní paměť pro archivaci průtoků po dobu minimálně 15 měsíců.

FS-4

Plovákový systém FS-4

Rozšiřujeme náš sortiment o produkt určený pro detekci úniku ropy a ropných produktů v prázdných i vodou zaplněných záchytných jímkách.

cts-41s.jpg

Kapacitní dotykový senzor CTS-41

Od 1.11. 2013 rozšiřujeme náš sortiment o produkt zacílený do oblasti osvětlovací techniky. Nový kapacitní dotykový senzor CTS-41 je určen ke spínání LED osvětlení (12/24 V DC - 10 A) nebo obdobné výkonové zátěže. Dotykový senzor je možno aktivovat přes nevodivé materiály (dřevo, sklo, keramiku, sádrokarton, atd.) až do tlouštky 30 mm. Najde tedy uplatnění v interiérech (kuchyně, koupelny, atd.).

GPLS-25

Nový firmware pro hladinové snímače GPLS-25

Vylepšili jsme pro Vás příložné hladinové snímače GPLS-25:lepší funkčnost při nánosech na stěnáchnové intuitivnější nastavení stavů pomocí magnetického pera

CLM-40 s osvědčením ATEST 8 SD

Kapacitní hladinoměry CLM-40 s osvědčením ATEST 8 SD

Od 1.7. 2013 jsou k dispozici kapacitní hladinoměry CLM-40 s osvědčením ATEST 8 SD - schválení technické způsobilosti typu konstrukční části vozidla nebo výbavy vozidla.

grlm-70.jpg

Radarový hladinoměr s vedenou vlnou

Od 1.6.2013 rozšiřujeme naše dosavadní spektrum principů pro měření hladiny o technologicky nejpokročilejší radarový hladinoměr. GRLM-70 "Miranda" je prvním českým a v Česku vyráběným radarovým hladinoměrem s vedenou vlnou. Je umístěn v rozměrově velmi malé hlavici shodné s ultrazvukovým hladinoměrem ULM-70 a díky pokročilé konstrukci elektroniky dosahuje ve srovnání s podobnými produkty na trhu stejných nebo lepších technických parametrů. K dispozici jsou prozatím tři varianty měřicích ...

efm-115.jpg

Elektromagnetický průtokoměr EFM-115

Od 1.2. 2013 rozšířujeme náš sortiment měřicí a regulační techniky o zcela nový elektromagnetický průtokoměr EFM-115. Jedná se o kompaktní zařízení, které je určeno k měření průtoku vody a jiných elektricky vodivých kapalin. Nasazení průtokoměru je vhodné tam, kde jsou měřené hodnoty dále zpracovány pro účely měření, registrace, dávkování, směšování apod.